Wednesday, 29 April 2015

Pozivamo Vas na tradicionalne ljetne projekte Hrvatske matice iseljenika: Stvaranje Kazališta

Pozivamo Vas na tradicionalne ljetne projekte Hrvatske matice iseljenika:
STVARANJE KAZALIŠTA

Prijavite se  na seminar STVARANJE KAZALIŠTA koji će se održati od 4. do 12. srpnja 2015. na Školjiću  kod Zadra ( otok Galovac )

Seminar je namijenjen zaljubljenicima u kazalište, voditeljima i sudionicima kazališnih amaterskih grupa koje djeluju izvan Hrvatske ili se planiraju osnova-ti.

Steknite nova znanja uz veselo druženje i rad. Ostvarite nove kontakte i izmijenite iskustva s kazališnim amaterima iz cijelog svijeta, pod stručnim vodstvom redateljice i dramske pedagoginje Nine Kleflin. Program je podijeljen u prijepodnevni teoretski dio s audio vizualnim materijalima i poslijepodnevni praktični dio. Seminar završavamo izvođenjem predstave domaćeg autora, kako bi smo pred lokalnom publikom primijenili usvojena znanja. Sadržaj programa obogatit će se prigodnim tematskim predavanjima, te posjeti Zadru na neku od predstava koje će se prikazivati u sklopu Zadarskog ljeta.

Kazalište će se stvarati na otočiću Galovcu-Školjić u neposrednoj blizini mjesta Preko na otoku Ugljenu a nasuprot Zadra. Polaznici će biti smješteni u obnovljenom franjevačkom samostanu u dvokrevetnim sobama s kupaonicom .

Hrvatska matica iseljenika pokriva troškove seminara, a polaznici plaćaju samo smještaj (250 kn dan – puni pansion)

Naš moto je: Kazalište je teško osmisliti ali ga nije teško stvoriti
Detalji na našoj web stranici : www.matis.hr
Prijave se primaju do 15.lipnja 2015.godine na navedenu adresu:


Hrvatska matica iseljenika
Trg Stjepana Radića 3
10000 Zagreb Croatia
ili na e-mail adresu voditeljice projekta Nives Antoljak: nives@matis.hr
Za više informacija posjetite www.matis.hr  No comments: