Tuesday 15 August 2017

CROWN demant

Matija Babic, glavni urednik Index.hr
Molim promptno objaviti po zakonu o javnim informacijama te istom obavjestiti sve koji su kopirali i publicirali vas tekst da ucine isto.

Postovani Matija,
Neugodno smo se iznenadili neistinama i insinuacijom koje ste objavilil o nasoj mrezi CROWN.

Molimo Vas da ovo objavite i hitno demantirate bilo kakvu asocijaciju CROWNa s bilo cim ekstremnim.

I mi smo neugodno iznenadjeni sto smo se pojavili na spisku drustvenih medija koje je pratio sudionik bijelonacionalistickog protestnog skupa u Virginiji. No tu su isto mogli biti i New York Times i CNN ili Vas Index, koji nisu spominjani. Mi nemamo kontrolu tko prati i cita nas portal, kao ni vi, kao ni vecina takvih informativnih platformi.
Hrvatska Svjetska Mreza (www.croatia.org) djeluje vec skoro 20. godina gdje nastojimo siriti pozitivne vijesti o Hrvatskoj i Hrvatima u svijetu. Nizemo Perle u Ogrlicu. Oni koji su nas, ili iz neznanja ili iz zavisti nastojali obojiti kao ekstremiste, vrlo brzo ce shvatiti da smo mi upravo dijametralno suprotni od svakog ekstremizma, kako ljevog tako i desnog. Mi se bavimo Svjetskim Mirom i promoviramo cinjenicu da je Mir Profitabilan www.worldpeaceinonehour.com. Kad budete imali takav clanak vrlo rado cemo sudjelovati u sirenju takvih vibracija.
Interesantno je to da u skoro 15 godina svog postojanja niste snasli svrsishodno objaviti koji pozitivni osvrt na jedan od najutjecajnijih Hrvatskih Portala u svijetu, koji se dnevno otvara u stotinjak zemalja i koji redovito citaju veleposlanici i predsjednici drzava,, Nobelovci, klosari s wifi, Oskarovci i odrpanci glazbenici...non conformist 

Zavrtite ovu prigodnu pjesmu I Will Follow You https://www.youtube.com/watch?v=dtIknVqedvc 
umjetnost je snaznija od bilo kojeg govora.
Gdje nestadose novinari od struke, ili bar trunke znatizelje i moralne odgovornosti o tiskanju istine?

Primite pozdrave iz St. Louisa i New Yorka,


CROWN tim

Marko Puljic i Nenad Bach
Urednik, Glavni urednik 
cc: za sada
--

No comments: